کرسی تعاون و کارآفرینی به همت مرکز نوآوری جهاد دانشگاهی و با همکاری اداره تعاون و کارآفرینی و سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در سالن شهید صدر دانشگاه قم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد
دانشگاهی واحد استان قم این کرسی با موضوع آشنایی دانشجویان، فارغ
التحصیلان و اساتید با نحوه تشکیل و نیز نحوه تامین سرمایه
در شرکت͏های تعاونی برگزار شد.
در ابتدای این نشست یاسر شریفی مدیر سازمان
تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی قم گفت: بر اساس بخش
تعاون در کشور رویکرد بخش تعاون، آموزش و توانمندسازی اعضا و نیز ساماندهی
تعاونی͏های با محوریت اقتصاد مردمی و ایجاد ظرفیت اشتغال در کشور است.
وی هدف از ایجاد کرسی تعاون و کارآفرینی
دانشگاهی را همکاری در ایجاد ارتباط موثر بخش تعاون با دانشجویان و
دانش͏ آموختگان دانشگاهی در راستای ایجاد تشکل͏ های تعاونی متناسب با رشته
تحصیلی آنان عنوان کرد و گفت: این این اقدام در راستای توسعه و ترویج و
آموزش تعاون در بین دانشجویان و دانشگاهیان انجام می͏شود.
شریفی افزود: با ایجاد کرسی تعاون و
کارآفرینی دانشگاهی در دانشگاه و با ارائه مشاوره حضوری و رودر رو با
دانشجویان با هدف ایجاد کارآفرینی و ورود به بازار کار زمینه استفاده از
ظرفیت͏ های بخش تعاون در ایجاد اشتغال ایجاد خواهد شد.
وی ادامه داد: دانشجویان می͏توانند در زمان
تحصیل یا پس از فارغ͏ التحصیلی، تعاونی دانشجویی تشکیل بدهند و یا با
راه͏اندازی تعاونی͏های دانش͏بنیان، فعالیت͏ های تولیدی و صنعتی داشته باشند و
از این طریق جذب بازار کار شوند.
حبیب الله کیبری رییس ادراه تشکیل
تعاونی͏ های اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی استان قم نیز در ادامه در خصوص
روند تشکیل تعاونی͏ ها و نیز معرفی سامانه جامع هوشمند تعاون و انواع
شرکت͏ های تعاونی و مزایای ایجاد تعاونی برای کارفرماها توضیحاتی ارائه کرد
گفت: شرکت͏ های تعاونی از ۲۵ درصد معافیت مالیاتی بهره مند می͏شوند و نیز
حمایت͏ های خوبی در راستای بیمه͏ های کارفرمایی از این شرکت͏ ها می͏شود.
حبیب الله کبیری در ادامه در خصوص
حمایت͏های تسهیلاتی گفت: شرکت͏ های تعاونی می͏توانند با ارائه طرح͏ های خود
به بخش تعاون استان نیز در راستای سیاست͏ های اشتغالزایی از تسهیلات مناسبی
در این خصوص بهره مند شوند.
در پایان پنل پرسش و پاسخ اعضا با سخنرانان جلسه برگزار شد و اعضا به پرسش و پاسخ در خصوص مسائل وی چالش͏ های این حوزه پرداختند.